Felsőcsatár (Array)
Belföld

Felállt az egész képviselőtestület Felsőcsatáron

Nem tudtak együttműködni a polgármesterrel, ezért időközi választás jön.

Időközi önkormányzati választást kell tartani a Vas megyei Felsőcsatáron, mert feloszlatta magát a település képviselőtestülete. Horváth Eszter jegyző az MTI-vel közölte: a testület április 29-i ülésén határozott a feloszlatástól, mert nem tudnak együttműködni Lendvai Gábor független polgármesterrel.

A jegyző tájékoztatása szerint a helyi választási bizottság szerdán dönt majd az időközi polgármester- és képviselőválasztás időpontjáról, a szabályok szerint ezt július utolsó vagy augusztus első vasárnapján tarthatják majd meg.

Lendvai Gábor azt nyilatkozta, hogy újra indul a polgármesteri székért. A testületnek rajta kívül négy tagja volt, valamennyien függetlenek.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.