Belföld

Szabadcsapatoktól retteg az érpataki polgármester

Orosz Mihály Zoltán berezelt Stumpf András egy csipkelődő bejegyzésétől, még a Betyársereg védelmét is kérte. Stumpf elképesztő bejegyzést írt a lószart faló Oroszról.

“Szabadcsapatokat szerveznek ellenem a facebook-on a liberális demokraták (és a fizetett nyüszítők és uszítók) egy Stumpf András nevű liberális firkász és bértollnok vezetésével” – szólt levélben az igazságszolgáltatáshoz Orosz Mihály Zoltán, Érpatak radikális polgármestere. A Vs szerint Orosz ráadásul levelet is küldött a legfőbb ügyésznek, a belügyminiszternek és a rendőrfőkapitánynak amiatt, hogy tart egy támadástól.

Stumpf András a Mandinertől ugyanis azt írta a Facebookjára, hogy

“Ritkán fordul meg a fejemben, hogy szabadcsapatot szervezek, annak élén elmegyek Érpatakra, megfogjuk ezt az Orosz Mihály Zoltánt és videóra vesszük, amint kényszerűen nyalogatja sárcsimbókos csizmám talpát, majd esdekelve bocsánatot kér, amiért nem elég gyorsan zabálta le róla a friss lószart, én nagylelkűen persze megbocsátok, valagba rúgom, hogy most már mehet, takarodó, aztán kiteszem a Youtube-ra az egészet. Most megfordult.”

Mindezt azért, mert egy videón bocsánatért esedezett tőle egy bácsi, aki korábban ittasan szidalmazta őt a polgármesteri hivatalban. Orosz szerint bűncselekmény Stumpf fenyegetése és ha nem segítenek neki, akkor majd a Betyársereget vezető Tyirityán Zsolttól kér segítséget, hogy megvédje magát.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik