Belföld

Napenergiával 0 Ft-ra lehet csökkenteni az áramszámlát!

Ehhez csupán egy jól megtervezett napelemes rendszerre van szükség, amellyel bárki biztosíthatja otthona villamosenergia-igényét.

Az energiapiac Európa számos országában jelentős átalakuláson megy keresztül. Ennek egyik fő iránya a decentralizált energiatermelés fokozódó térnyerése. Egyre többen ismerik fel ugyanis, hogy háztartási méretű kiserőművek – mint például a napelemes rendszerek – telepítésével fenntarthatóbb módon, megújuló energiák felhasználásával tudják fedezni a saját energiaszükségleteiket.

A tavalyi évben az országos piacra lépő enHome azt a célt tűzte maga elé, hogy a megújuló energiaforrásokat hasznosító, valamint az energiahatékonyságot növelő technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegye Magyarországon.

Napelemek segítségével mindenki megtermelheti a szükséges áramot

A napelemek a napsugárzást közvetlenül villamos energiává alakítják az úgynevezett fotoelektromos hatás révén. A folyamatért a panelekben elhelyezett félvezető-réteg – leggyakrabban szilícium – felelős. A rendszer fontos eleme az ún. inverter, amely a napelem által előállított egyenáramot a háztartási készülékek számára hasznosítható váltakozó árammá alakítja. A napelemes rendszert a saját villamosenergia-fogyasztás kiváltására érdemes méretezni.

A villamosenergia-ellátás folyamatos

Napelemek esetén az energiatermelés és –felhasználás csúcsideje elválhat egymástól, azonban a megtermelt többletáramot a rendszer az országos áramhálózatba engedi, ahonnan hiány esetén automatikusan kapja vissza a szabadon felhasználható energiát. A vételezett és betáplált energia mennyiségét ún. ad-vesz mérő rögzíti, ezen adatok alapján történik az elszámolás a tulajdonos és az áramszolgáltató között.

A technológia és a környezeti feltételek tehát adottak, az enHome pedig az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport támogató szakértelmével biztos partnerként nyújt segítséget.

Az enHome a napelemes megoldások szakértője.

Az enHome szakértő csapata élen jár a napelemes rendszerek kiépítésében, és teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínál az egész országban. Valóban mindent elintéznek a fogyasztó helyett, a tervezéstől a kivitelezésig, mindez pedig már bruttó 1200 000 Ft-tól bárki számára elérhető. Az enHome szakértői személyre szabott, optimális megoldást kínálnak, figyelembe véve az ingatlan helyi adottságait, felmérve az energiafogyasztási szokásokat. Szinte bármilyen típusú tetőre fel tudják szerelni az általuk kínált napelem rendszereket, amelyekre hosszú távú garanciát vállalnak.

Ha szeretne többet megtudni a napelemes rendszerekről, kérje az enHome személyre szabott, egyedi ajánlatát!

 

www.enHome.hu

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik