Belföld

Megkönnyebbülést vár attól, hogy kiírta magából, Lázár, Rogán “ótvar, hazug idióta”

Magyar Nemzet (Magyar Nemzet, Hír tv, Lánchíd rádió, )
Magyar Nemzet (Magyar Nemzet, Hír tv, Lánchíd rádió, )

A nemzetes újságírónak, költőnek napok óta gyomorgörcse volt, most már abban bízik, hogy már könnyebb lesz az álma

A Fidesz által bojkottált Magyar Nemzet kulturális rovatának szerkesztője, Pion István Facebook-oldalán írt arról, mit okozott nála az, hogy a Simicska-féle médiabirodalmat a szélsőjobbal hozták hírbe. .  

„Kedves Lázár János, kedves Rogán Antal!

Napok óta gyomorgörcsöm van miattatok, és mivel túl jól sem alszom, éjszaka is eszembe juttok mindketten. Annyi sok morfondírozás után arra jutottam, hogy a lehető legegyszerűbben, egyetlen bekezdésben, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának (Bayer Zsolt – a szerk.) stílusában intézem el azt, hogy a Magyar Nemzetet, a Hír Tv-t és a Lánchídrádiót rá akarjátok tolni a Jobbikra, valamint hogy szélsőjobboldalinak próbáltok minket beállítani. Íme.

Ótvar, hazug idióták vagytok. És akkor, remélem, ma már jól fogok aludni: jobbközépen, figyelve balra, figyelve jobbra, előre és hátra.”

Pion István neve a költészetet kedvelők körében is ismerősen csenghet. Több verse jelent már meg folyóiratokban, újságokban, és egyre inkább érdekli a slam poetry. Két éve, a költészet napján jelent meg verseskötete, az Atlasz bírja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik