Belföld

Jobbik: Többgyermekes családanyát inzultált a fideszes olimpikon

Deak-Bardos-Mihaly(960x640).jpg (deák bárdos mihály, )
Deak-Bardos-Mihaly(960x640).jpg (deák bárdos mihály, )

A párt szerint Deák-Bárdos Mihály, a Fidesz miskolci képviselője nyilvános fogadóóráján agresszíven viselkedett.

Az egykori birkózó olimpikon sérelmezte, hogy a hölgy – az egyik média képviselőjeként – felvételt akart készíteni, illetve kérdéseket tett fel arról, mit tett eddig Deák-Bárdos Lyukóvölgyért, az illegális szennyvízelhelyezés, az illegális beköltözés, valamint a fokozódó tetvesedés visszaszorításáért – írta Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője.

Szerinte a Fidesz képviselője a felvételkészítést megtiltotta, a kérdéseket provokációnak minősítette, végezetül agresszív módon elállta a fogadóóráról távozni készülő hölgy útját, felszólítva kamerája átadására. “A magából kivetkőző politikus viselkedését az eseménynek otthont adó intézmény kamerái rögzítették”.

A Jobbik abban bízik, hogy a helyszínre kért rendőri intézkedés gyors eredménnyel zárul, a Fidesz miskolci frakciója pedig elhatárolódik képviselőjétől. “A felkészületlenségre nem agresszió a válasz, hanem tanulás”. Deák-Bárdos Mihályt kérik, a lakossági fogadóórát ne keverje össze a birkózószőnyeggel. Ha ez “nem megy, döntse el, melyik való neki. Mindenesetre ha így folytatja, képviselőként hamarosan leléptetik” – írta Jakab Péter. .

A miskolci rendőrkapitányság bejelentés alapjánj vizsgálja azokat a körülményeket, amelyek egy miskolci fogadóórán történtek. Ezt válaszolta az MTI kérdésére pénteken Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Most még csak indormációkat gyűjtenek és tanúkat hallgatnak ki. 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik