Belföld

Habony kamu profiljára reagált a DK

habony (habony)
habony (habony)

Nyilvános bocsánatkérést várnak egy olyan bejegyzés alapján, amit Habony Árpád nyilvánvalóan kamu (egyébként hivatalosan is rajongói) oldalán tettek közzé.

Már jó régen lecsöngött a csepeliekről tett kamuprofilról tett február végi kamukijelentés, de úgy tűnik a DK önkormányzati képviselőjéhez csak most jutott el, aki teljesen komolyan háborodott fel. Emellett az is furcsa, hogy nem volt valaki a kommunikációs csapatban, aki szólt volna.

Közleményük szerint Habony Árpád kormány-közeli vállalkozó és állítólagos miniszterelnöki tanácsadó nemrég a Facebook oldalán Csepelt és a csepeli embereket súlyosan sértő kijelentéseket tett.

„A Demokratikus Koalíció csepeli önkormányzati frakciója felháborodással fogadta Habony Árpád szavait, egyben előterjesztést nyújtott be a csepeli Képviselő-testület következő ülésére, melyben nyilvános bocsánatkérésre szólítja fel a magáról nem először megfeledkezett vállalkozót.” – derül ki a Borka-Szász Tamás önkormányzati képviselő, frakcióvezető által jegyzett közleményből.

A csepeli politikus még azon is megdöbbent, hogy a csepeli önkormányzat vezetői nyilvánosan semmilyen módon nem kívántak reagálni az ügyben.

Aki a Facebook oldalt alaposabban is megnézi, láthatja, hogy Fan Page-ről van szó. Mindemellett vélhetően még Habony Árpádnak sem lehet akkora arca, hogy Magyarország 4. legbefolyásosabb személyeként futtassa magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik