Belföld

Fellebbez Váradi András családja

Varadi-Andras-juhasz(960x640).jpg (váradi andrás, juhász, alcsútdoboz, együtt, )
Varadi-Andras-juhasz(960x640).jpg (váradi andrás, juhász, alcsútdoboz, együtt, )

Magyar György ügyvéd szerint sok ellentmondás van a halálra gázolt alcsúti polgármesterjelölt ügyében.

Döbbenettel értesült a nyomozás lezárásáról a tavaly októberben halálra gázolt Váradi András családja, ügyvédjük fellebbez a hanyag nyomozás miatt – tudta meg a Bors.

A büntetőeljárást bűncselekmény hiányára hivatkozva szüntette meg a rendőrség. Az alcsútdobozi polgármesterjelöltet tavaly október 11-én ütötte el egy nyugdíjas férfi a település közelében. Váradi András özvegyét felháborítja, hogy a rendőrség még arra sem vette a fáradságot, hogy közölje vele a vizsgálat befejezését.

Az asszonyt Magyar György ügyvéd képviseli, aki elmondta: ő sem kapott még hivatalos értesítést, de panasszal él az ügyészségnél és kéri a nyomozás folytatását. Szerinte sok ellentmondás maradt az ügyben: a műszaki és az orvos szakértői jelentés például szöges ellentétben van egymással. A műszaki szakember szerint a szemből érkező Mercedes a bal elejével ütötte el Váradi Andrást. Ebben az esetben a férfinak szemből, vagy a bal oldalán kellett volna sérüléseket szenvednie, az orvosszakértők viszont azt rögzítették, hogy Váradi András halálát a teste jobb oldalát ért erőbehatás okozta.

Az ügyvéd kijelentette: ha az ügyészség elutasítja a nyomozás folytatását, abban az esetben pótmagánváddal élnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik