Belföld

Szépségkirálynő közvetít az állami cég és a kormány között

Devecseri-Aniko(650x433).jpg (Devecseri Anikó)
Devecseri-Aniko(650x433).jpg (Devecseri Anikó)

A Dunakeszi Autójavító megtalálta a legmegfelelőbb embert a posztra.

A tavaly ősszel több mint kétmilliárd forintért állami tulajdonba került Dunakeszi Járműjavító Kft. új politikai kapcsolattartója Devecser Anikó szépségkirálynő lett, írja a Nol. 

A lap azt írja, Devecser feladatai összetettek. Kapcsolatot kell tartania a kormányzati intézmények és Dunakeszi önkormányzatának vezetőivel. Feladatkörébe tartozik a cég számára üzleti lehetőséget kínáló pályázatok figyelése is, de a gondjaira bízták a külső vezetői tárgyalások megszervezését is. Cserébe nem kell a teljes munkaidejét a cég központján töltenie. 

Sajnos egyelőre nincs olyan munkakör a cég szervezeti szabályzatában, ami lehetővé tenné ezt. Most nem lehet a cég kapuin kívül dolgozni, de már írják az új szabályzatot. 

 

Devecser segítsége kell is, mert az állami cég, ami Dunakeszi legnagyobb munkaadója, hatalmas átalakításra készül. Megrendelések nélkül viszont nem tudnak munkát adni mind a majd 400 dolgozójuknak. Most 150-en vannak kényszerpihenőn. 

Devecser Anikó 2012-ben szerzett diplomát a Kodolányi János Főiskola kommunikáció és média szakán, majd 2014-ben elvégezte a Károli Gáspár Református Egyetemet is. Szerkesztőasszisztensként dolgozott 2010. október és 2011. február között a City TV-nél, majd 2011. február–júniusban a TV2-nél. Ezt követően 2014-ig igazgatósági asszisztens a Budapesti Közlekedési Központnál, majd 2015-től külső kapcsolati munkatárs a Dunakeszi Járműjavítóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik