Belföld

Rig Lajos sógornője a lánya

Tapolca (Tapolca)
Tapolca (Tapolca)

A Tapolcán győztes jobbikos harmadik feleségével négy gyermeket nevel - írja a Blikk.

Rig Lajos ikergyermekei 22 hónaposak, de vele él előző házasságából született lánya, Kata, valamint hitvese kiskorú húga is. Dzsenifernek ugyanis ők a gyámjai, így a negyedik gyermek az új képviselő sógornője. Egy 82 négyzetméteres lakótelepi lakásban élnek, és egy 12 éves Opel Zafirával járnak, mert abba az egész család belefér.

A család adóssága 1,5 millió forint, hitelüket fizetik. Utoljára három éve nyaralt kettesben a feleségével, Egyiptomban. Azóta igazi vakációra, főként a kicsik miatt, nem volt lehetőségük.


Fotó: Neményi Márton

Rig Lajos szeret sportolni, hetente kétszer teremfocizik, egyszer a régi mentős kollégáival, egyszer a régi haverokkal. Eddig az Országgyűlés munkáját nagyjából annyira kísérte figyelemmel, mint egy átlagpolgár. Soha nem járt az Országházban, jó, ha a képviselők felét felismeri.

Rig korábban lapunknak azt mondta, olyannyira nem foglalkozik a politikával, pártpolitikával, hogy eztán sem biztos, hogy politikusként ül a Parlamentben, ő a  választókerület érdekeit képviselné ott is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik