Belföld

Négy sávot ígért a választásokra Orbán

orbán eger (orbán viktor, )
orbán eger (orbán viktor, )

Az egriek kapnak új, négysávos autóutat a miniszterelnöktől, 2018-ra készül el és az M3-as autópályát kötik majd össze a várossal.

Orbán Habis László polgármesterrel írt alá egy megállapodás, utána sajtótájékoztatón jelentették be a részleteket. A kormányfő elmondta: a megállapodásnak része az is, hogy az egri uszodát 6,3 milliárd forintból nemzeti úszó- és vízilabdaközponttá fejlesztik. Emellett – a már zajló rekonstrukciókon túlmenően – 6 milliárd forintból folytatódik az egri vár fejlesztése is, írja az MTI.

 Kép: MTI / Komka Péter

Megállapodás született továbbá arról, hogy a MÁV átad Egernek egy 9 hektáros terület, hogy abból ipari park lehessen, amely a város saját területeivel együtt 20 hektáros lehet majd – ismertette Orbán Viktor.

Egri látogatása előtt Orbán Gyöngyöshalászon volt, ott gyárat adott át és kókuszt tört, elképesztő videó is van a történetről, ide kattintson.

Tegnap Orbán Viktor még az ország másik felén volt, a tapolcai kampánybeszéde közben egy tüntetőt meg is rángattak a tömegben. A Hír24 ott volt, van videónk is:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik