Belföld

Rendőröket riasztottak Semjén házához

semjén zsolt (semjén zsolt)
semjén zsolt (semjén zsolt)

Pontosabban nejének gánti házához, miután a Bors újságírói fotózni kezdték a kamerákkal megfigyelt, 30-40 milliós épületet.

A lap munkatrásainak megjelenése után perceken belül a helyszínen termett egy férfi, aki ordítva lerohanta a fotóst. Kiderült róla, hogy vadász és később a rendőröket is kihívta, akik igazoltatták a riportereket. A dühös férfi később megenyhült, és elmondta, hogy a ház nem Semjén Zsoltté, hanem úgy tudja, a fiáé – vagyonnyilatkozata szerint egyébként a felesége tulajdona.

A miniszterelnök-helyettes húsvétkor is ott pihent. Az egyébként átlagos kinézetű épülethez kerti tó, egy nagy faszobor, egy pavilon és egy lepusztultabb kerti viskó tartozik, amelyről a lap úgy tudja, a testőrök használják.

Semjén ebből a házból jár ki vadászatokra, de nem szokott vadat lőni, csak elmélkedik a magaslesen. Az újság azt is kiderítette a gánti étteremben, ahol a politikus gyakran megfordul, hogy illusztris vendégük nem kedveli a vadhúst, és alkoholt sem szokott inni. 

Semjén Zsolttal szerdán jelent meg interjú a Heti Válaszban, melyben többi közt kiállt a vasárnapi vadászat mellett, cáfolta a pápát, illetve azt is kijelentette: a kisboltokat üzemeltető családoknak azért jó, mert vasárnap együtt dolgozhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik