Belföld

Baloldali provokátorokról beszélt a fideszes szóvivő

tüntetők tapolcán (tüntetés)
tüntetők tapolcán (tüntetés)

Gyurcsány volt ügyvédje, „a szocialisták adóbűnözője” áll Orbán tapolcai fórumának megzavarása mögött – Tuzson Bence szerint.

A vasárnapi időközi választás előtt Tapolcán kampányolt a fideszes jelöltnek Orbán Viktor. A rendezvényen néhány tucat ellentüntető is megjelent, akik fütyültek és bekiabáltak a miniszterelnök beszéde alatt.

A tüntetők ellen közleményben rohant ki a Fidesz-frakció szóvivője, Tuzson Bence, aki azt mondta: „a provokáció mögött Czeglédy Csaba, a szocialisták adóbűnözője, Gyurcsány Ferenc volt ügyvédje áll”.

Tuzson nem felejtette el megemlíteni, hogy „a baloldali provokátorok az elmúlt években sorozatosan erőszakos akciókat hajtottak végre, közintézményekbe törtek be, székházat vertek szét, szobrot döntöttek, hidak lezárásával keserítették meg a budapestiek életét, és több tízezer ember békés ünneplését zavarták meg a nemzeti ünnepen”.

„A baloldal semmit sem változott, ma sem a tapolcaiak és a vidéken élők érdeklik őket valójában, csak kicsinyes politikai játszmáikhoz akarják felhasználni az ott élőket. Nem engedhetünk az agressziónak, visszautasítjuk az erőszak minden formáját, és felszólítjuk a baloldalt, hogy hívja vissza provokátorait” – közölte Tuzson, aki szerint „az emberek nem kérnek a szélsőséges erőszakos akciókból”.

MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik