Belföld

Botka „a Fidesz nem erős, csak erőszakos”

Botka László (botka lászló, )
Botka László (botka lászló, )

Szeged szocialista polgármestere szerint Újpest és Veszprém után a tapolcai időközi választáson is baloldali győzelem születhet, jön az MSZP-s mesterhármas.

Az MSZP Országos Választmányának elnöke erről szerdán beszélt Ajkán, ahol Pad Ferenccel, az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) által is támogatott tapolcai országgyűlési képviselőjelölttel közösen tartott választási gyűlésen azt mondta: a vasárnapi választásnak óriási jelentősége van országos viszonylatban is, még akkor is, ha a kormánytagok ennek az ellenkezőjét állítják.

„Megnyertük Újpestet, Veszprémet és most vasárnap meg fogjuk nyerni Ajkát is” – hangsúlyozta a szocialista politikus. Hozzátette: a szegediek azt üzenik az ajkaiaknak, hogy „a Fidesz nem erős, csak erőszakos.”

Botka László hangsúlyozta: egy választás kimenetelét azok a választópolgárok döntik el, akik elmennek szavazni, ezért nagyon fontos a részvétel és az, hogy mindenki érezze a választás tétjét.

A brókerbotrányban látszik a kormány valódi arca, „lebontották a pénzügyi felügyeletet, csaló cégeknek adtak engedélyt kötvénykibocsátásra és az adófizetők pénzét betették a brókercégekbe a botrány kirobbanása előtti napokban is” – fogalmazott Botka. (mti)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik