Belföld

A Fidesz és a CÖF egyszerre ugrott az ellenzék torkának

COF(960x640).jpg (Cöf)
COF(960x640).jpg (Cöf)

A kormánypárt Ron Werberezik és Gyurcsányozik, a kormánypárt saját bejáratú civil szerveződése inkább jobbikozik, tökéletes munkamegosztás.

Egyre forróbb a hangulat az április 12-i tapolcai időközi választás körül, épphogy megírtuk a forradalmi újítást és a Fidesz jelöltjének a történetét, beesett egy fideszes és egy CÖF-ös közlemény. Az összhang tökéletes, mint egy Schopenhauer-darabban.

Először a CÖF-öt mutatjuk:

„A CÖF kiemelt fontosságúnak tartja a hétvégi tapolcai választást, amely a múlt és a jövő közötti küzdelemről szól. Az elmúlt napokban rengeteg megkeresést kaptunk a Tapolca környékén élő civilektől, akik elfogadhatatlan eseményekre is felhívták a figyelmünket.”

„Megdöbbenve értesültünk arról, hogy (valószínűleg Budapestről érkező) JOBBIK-os aktivisták más pártok önkénteseit követik, zaklatják, egyúttal plakátokat rongálnak.”

Ennyi. Felkészül: egy Jobbik-közlemény, amint megérkezik, frissítjük cikkünket.

Most pedig a Fidesz-közlemény:

„ Az elmúlt hetekben hazugságokkal teli szórólapokat terjesztettek Tapolca és Ajka környékén. A Fidesz ezért feljelentést tett.”

„A hazugságkampányt súlyosbítja, hogy a szórólapok kiadójaként egy nem létező egyesületet tüntettek fel. Ron Werber és a hamisított bajai videó óta tudjuk, az ilyen eszközök nem idegenek az ellenzéki pártoktól. Az eseményeknek különös aktualitást ad, hogy ma a hazugságairól elhíresült Gyurcsány Ferenc személyesen kampányol majd a tapolcai választókörzetben.”

Újfent csak azt mondjuk, ennyi. Várjuk Ron Werber az MSZP közleményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik