Belföld

Fidesz: álszent baloldali kontra vállalhatatlan szélsőjobbos

Gulyás Gergely (Gulyás Gergely)
Gulyás Gergely (Gulyás Gergely)

A Fidesz az egyik kezével elkezdte ostorozni az időközi választás indulóit, a másikkal pedig gyorsan adott pár milliárd forintot a városnak.

Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője azt mondta, egyedül Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje alkalmas és méltó az ott élők parlamenti képviseletére, neki a térség sorsa becsületbeli ügy.

Hozzáfűzte, Fenyvesi Zoltán már képviselőjelöltként lényegesen többet ért el, mint vetélytársai, példaként említette, hogy „a tapolcai kórház ügye rendeződik”. Erről a napokban jelent meg a hír a kormánypárt weboldalán, Rétvári Bence, az Emmi államtitkára jelentette be, 2,3 milliárd forintos beruházás zajlik éppen.

A vetélytársak alkalmatlanok és méltatlanok a térségben lakók országgyűlési képviseletére – mondta, majd hozzátette, a korábbi veszprémi időközi parlamenti választás már döntött a kétharmad sorsáról, ezért a kétharmados többség a jövő vasárnapi tapolcai választásnak már nem tétje.

Bevetik Orbánt is

A Fidesz politikusa kérdésre megerősítette, hogy várhatóan Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök is személyesen részt vesz majd a tapolcai időközi országgyűlési választás kampányában. A várható eredményt firtató kérdésre úgy fogalmazott, természetesen bizakodóak, mert egy versenybe csak így szabad beszállni.

Az ETO fontos, értem?

Azzal kapcsolatban, hogy a kormány stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a csődeljárás alatt lévő Győri ETO FC Labdarugó és Sportszolgáltató Kft.-t és az ETO Park Kft.-t, Gulyás Gergely általánosságban azt mondta: szerinte csak olyan intézkedés történt, amely azt szolgálja, hogy az állam adott esetben a lehető legmagasabb áron értékesíthessen vagyonelemeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik