Belföld

Már javítani kell a Várkert Bazár felújított utcáját

Megkezdődött a Lánchíd utcában az útburkolat és a járda hibáinak javítása, amely várhatóan júliusig tart. A javítás nem jár jelentős forgalomkorlátozással.

Az I. kerületi önkormányzat közleményében azt írta: európai uniós támogatású projekt keretében megkezdődött a műszaki átadás-átvétel során rögzített vízelvezetési, esztétikai és szabványnak megfeleltetési hibák javítása a Lánchíd utcában. A munkálatokkal a kivitelező szakaszosan halad, kisebb területek lezárása mellett dolgozik, várhatóan júliusig.
Közölték: a javítások nem járnak jelentős forgalomkorlátozással, és nem befolyásolják a Várkert Bazár megközelíthetőségét és tervezett programjait.

A Lánchíd utcát és környékét a Várkert Bazár fejlesztésének második üteméhez kapcsolódóan újították fel. Új burkolatot kaptak az utcák, korszerűsítették a közvilágítást, kerékpársávokat, új villamosmegállókat és szökőkutakat alakítottak ki, megújították és növelték a zöldfelületeket, valamint rendbe hozták a Lánchíd utca alatt található közműveket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik