Belföld

Kiderült, hová sietett Habony és Vajna

Habony, Vajna kocsikázik (Habony, Vajna kocsikázik)
Habony, Vajna kocsikázik (Habony, Vajna kocsikázik)

A biztonsági öv nélkül, az újságírók elől a záróvonalat átlépve közlekedő páros egy sporteseményre sietett Tatabányára – írja a Kemma.hu.

Hétfőn kiderült, hogy bár szokott interneten megjelent képek és videók alapján eljárást indítani a rendőrség, ezt nem teszi meg Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója és Andy Vajna kormánybiztos ügyében, akik biztonsági öv nélkül utaztak a kisbuszban.

Most azonban az is kiderült, hogy hová kellett úgy sietniük, hogy még a záróvonalat is átlépték. A Kemma.hu ugyanis megtudta, hogy Vajnáék a Tatabánya-ELTE – BEAC női kosárlabda-mérkőzésre érkeztek tatabányai Földi Imre sportcsarnokba.

Habony Árpád vasárnap elhaladt a Fő utcában, ahol újságírók várakoztak a Tarsoly Csaba Quaestor-vezér előzetes letartóztatásáról szóló bírósági tárgyalás eredményére. Miután kiszúrták a tanácsadót, az, hogy kikerülje a kamerákat, a záróvonalon átlépve áttért a szembejövő sávba, majd egy zsákutcába hajtott, ahol kénytelen volt hosszasan forgolódni. Mindezt videón megörökítették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik