Belföld

A Fidesz jelöltje 17-szer mondta ki, hogy “keményen dolgozó kisemberek”

Megválasztása esetén a keményen dolgozó embereket képviseli majd a parlamentben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje a közelgő tapolcai időközi országgyűlési választáson.

Fenyvesit Németh Szilárd rezsibiztos mutatta be a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján. Ezen Fenyvesi arról beszélt, ha megválasztják országgyűlési képviselőnek, a keményen dolgozó, bérből és fizetésből élőkért fog tevékenykedni. Támogatja majd az újabb életpályamodelleket, a háziorvosok juttatásának emelését, az új szakképző rendszer kialakítását és új óvodák építését. Fenyvesi Zoltán célként fogalmazta meg, hogy mindenki, aki dolgozik, meg is tudjon élni a fizetéséből.

“Minden olyan esetben az igen gombot fogom megnyomni, amikor olyan intézkedésről döntünk, amely a családoknak nyújt segítséget, legyen szó további adókedvezményről, otthonteremtési programról vagy rezsicsökkentésről” – mondta.

A hvg.hu összeszámolta: Fenyvesi a sajtótájékoztató során hozzávetőleg 17-szer mondta ki, hogy “keményen dolgozó kisemberek”.

Tapolcán április 12-én tartanak időközi országgyűlési választást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik