Belföld

CÖF-öst akartak hívni, DK-s vette fel

Csizmadia László (csizmadia lászló)
Csizmadia László (csizmadia lászló)

Az állami tévé után a Kossuth rádió is vicces pillanatokkal szolgált.

A nemzeti hírtévé bakiparádéja a nemzeti hírrádióra is átgyűrűzött, legalábbis hétfőn különösen szórakoztatóra sikerült a reggeli magazin, a 180 perc – írja a Népszabadság.

Először Tasó László közlekedési államtitkárral készült interjú, ilyen kérdésekkel:

„Eljutni A-ból B pontba – egyszerűnek tűnik, de az egyik legfontosabb része annak, hogy egy ország versenyképes legyen.”

„Ez a bizonyos eljutni A-ból a B-be feladat hosszú-hosszú időn keresztül hagyott kívánnivalókat maga után az országban. Hol a legkritikusabb a helyzet az országban és hol lesz előrelépés?”

A lenyűgöző riporteri kérdések nyomán Tasó László az A-ból B-be való eljutást komoly kihívásnak nevezte, de elmondta, hogy „fantasztikus mennyiségű” közpénz áll rendelkezésre.

Ezután a lengyel-magyar barátság napjáról akartak megemlékezni, és ki más is lehetne alkalmasabb interjúalany egy ilyen beszélgetésre, mint Csizmadia László CÖF-vezér. Fel is hívták tehát, majd a riporter nagy meglepetésére Varju László DK-s parlamenti képviselő kívánt jó reggelt a hallgatóknak. Ha már így alakult, azért elbeszélgettek vele is a témáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik