Belföld

A Fidelitas nem adja fel: újraindítják a Provokátorfigyelőt

fidelitas (fidelitas)
fidelitas (fidelitas)

A Fidelitas elnöke szerint félreértették őket, és a Facebook-oldal törlése után találnak majd megfelelő felületet.

Böröcz László bízik benne, hogy a Facebook visszaállítja majd az oldalt, mert nem éltek vissza személyes adatokkal. Arra az esetre ugyanakkor, ha nem így történne, közölte: „nyilvánvalóan meg fogjuk találni azt a felületet, ahol ezt ki tudjuk rakni”.

A Fidelitas elnöke délután az MTI-nek arról beszélt, hogy kezdeményezésük lényegét kissé félreértették. Szerintük ugyanis “mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni” mások rendezvényét. Egyúttal arra kért mindenkit, “aki provokátorokat ismer fel”, hogy küldje el nekik a nevüket, képüket.

 
Fotó: MTI 

Azt szeretnék, ha még egyszer nem fordulna elő olyan, mint a baloldalnak a március 15-i állami ünnepségen “elkövetett akciója”. Ennek két olyan résztvevője is volt, akiről konkrétan tudják, hogy baloldali pártokhoz köthető – tette hozzá.

A “provokátorfigyelővel” az a céljuk – folytatta Böröcz László -, hogy leleplezzék azokat a párttagokat vagy pártaktivistákat, akik magukat civilnek beállítva tönkretesznek egy rendezvényt.

Az ellenzéki reagálások közül külön kitért a DK-s Vadai Ágnes bírálatára, amelyet úgy kommentált: Vadai Ágnesnek arra kellene választ adnia, ő küldte-e oda a DK-s aktivistát a március 15-i ünnepségre, és fizettek-e neki ezért.

Mint azt korábban megírtuk a Facebookon a szabályzat megsértése miatt nem lehet már elérni a Fidesz ifjúsági szervezete által indított oldalt, de már el is indultak a vicces önfeljelentgető csoportok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik