Belföld

Megszabadulhatunk a nagykabáttól

Kedden akár 17 fok is lehet, de a hét többi részén egy kicsit visszaesik a hőmérséklet, éjszaka pedig még lesznek mínuszok is.

Kedden túlnyomóan derült, napos, száraz időre számíthatunk. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül, főleg északkeleten és a Dél-Dunántúlon néhol meg is erősödik. A hőmérséklet délután 14 és 17, késő este többnyire 3 és 9 fok között alakul – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Szerdán derült vagy gyengén gomolyfelhős időre számíthatunk, majd délután keleten megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem várható. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 13 fok között alakul.

Csütörtökön a sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, a több felhő az ország keleti felén valószínű, ott néhol zápor is előfordulhat. Az északkeleti, északi szél keleten többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 13 fok között alakul.

Pénteken napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. Többnyire gyenge marad a légmozgás, de északnyugaton megélénkülhet a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 14 fok között alakul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik