Belföld

A Jobbik felsorolta Rig Lajos tetoválásait

Rig-Lajos(960x640).jpg (jobbik, rig lajos,)
Rig-Lajos(960x640).jpg (jobbik, rig lajos,)

Miután megvádolták, hogy a „Becsületem a hűség" SS-jelmondatot varratta magára a képviselőjelölt kiderült, hogy „hűség és becsület" van a testére tetoválva egy szívben, ami a házassági esküjére emlékezteti.

„Rig Lajos felhatalmazása alapján írjuk le, hogy testén négy különböző helyen négy különböző tetoválás van: az egyik egy hun lovas figura, a másik egy székely rovásírásos szöveg, a harmadik egy Árpád-sávos pajzs, a negyedik meg a házasságkötésére emlékeztető szöveg a hűség és becsület szavakkal. A két szó egy nonfiguratív, szív alakú mintával van összekötve, és az esküvőjének dátuma szerepel alattuk: 2011.06.25.” – derül ki a Jobbik közleményéből.

 
Rig Lajos (MTI) 

A jobbik szerint a Fidesz pénzelte pestisracok.hu olyan elképesztő mélységekbe süllyedt, ami az ember legszemélyesebb szféráját érinti. Rig Lajos a téves, s ezáltal hazug információt lehozó információt közlő médiummal szemben megteszi a jogi lépéseket.

A pestisracok.hu szerint az SS egykori jelmondatát, a “Becsületem a hűség”-et ábrázoló tetoválása van Rig Lajosnak, a Jobbik tapolcai országgyűlési képviselőjelöltjének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik