Belföld

Elkápráztatták a magyar ötletek az amerikai nagykövetet

Colleen Bell (colleen bell, )
Colleen Bell (colleen bell, )

A felénél tart az amerikai nagykövetség játéka, ahol Colleen Bellnek lehet olyan programajánlatokat tenni, amelyből jobban megismerheti Magyarországot: a képekből kiderül, találkozott már busókkal, vízilabdázókkal és piacozókkal is.

A nagykövetség Facebook-bejegyzéséből kiderül a február végén indult játék felénél 35 000 like-ot kapott a diplomáciai kirendeltség. Mint írják a határtalan kreativitással és az inspiráló ötletetekkel teljesen elkápráztatták a diplomatákat, mindemellett azért még továbbra is várják a javaslatokat.

 
Fotó: Facebook / Amerikai Nagykövetség 

Mint azt korábban megírtuk, videóüzenetben mutatkozott be az Egyesült Államok új budapesti nagykövete. Ebből kiderült, az ország megismeréséhez a magyarok segítségét is kéri, ezért vetélkedőt hirdetett.

Felidézte, hogy megígérte Barack Obama elnöknek: ő lesz az az amerikai nagykövet, aki olyan helyeket keres fel, ahol még nem járt egy elődje sem. „Mondják el, önök szerint mit kellene látnom, hogy jobban megértsem országuk gazdagságát és sokszínűségét, történelmét és jelenlegi kihívásait, reményeit és törekvéseit!” – mondta Bell. Vicces és komoly javaslatokat egyaránt várnak, akár magyarul, akár angolul, a lényeg, hogy Bell minél több ötletet szeretne megismerni, és be fog számolni arról, amikor a beérkezett javaslatok alapján látogat el valahová – ígérte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik