Belföld

„A Fideszre kizárólag önmaga veszélyes”

fidesz (fidesz)
fidesz (fidesz)

A magyar társadalom már Bayer Zsolt szerint is belefáradt a harcba, a kisvárosokban helyi jobbos üdvöskék mérnek megalázó csapást a Fidesz embereire.

Ha a Fidesz-tábor hasonló teljesítményt nyújt, mint Veszprémben, jelöltjük a harmadik helyre is szorulhat – áll a csütörtökön megjelenő Heti Válasz helyzetelemzésében. Orbán mégsem hirdetett stratégiaváltást, az évértékelőn újra harcba szólította híveit, de már a Békemenet szervezői szerint sem a szavazóknak kell ébresztőt fújni.

A Fideszre kizárólag önmaga veszélyes – áll a cikk ajánlójában. Egyelőre nem a baloldali szavazók száma emelkedik, hanem a kormányhívek elkötelezettsége zuhan. Több városban – Kiskunfélegyházán, Pakson, Isaszegen – is előfordult, hogy megalázó vereséget szenvedtek a Fidesz hivatalos jelöltjei, ugyanakkor a velük szemben induló, ugyancsak a „polgári családhoz” tartozó ellenjelöltek hatalmas diadalt arattak.

Eközben már Bencsik András is a „fideszes újgazdagokat”ekézi, a mindig harci lázban égő Bayer Zsolt pedig azt írta, hogy a magyar társadalom belefáradt az állandó harcba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik