Belföld

Simicska: “Én egy fordulatot várok”

A most nyilvánosságra hozott beszélgetésrészlet Simicska és Kisberk Szabolcs, a Célpont stábvezetője között zajlott.

A pestisracok.hu hozta nyilvánosságra annak a múlt hét kedden rögzített beszélgetésnek a részleteit, amelyben Simicska Kisberk Szabolcs egykori Célpont-stábvezetőnek azt mondja:

„Figyeljen ide! Az egy kemény beszélgetés volt a Liszkayval csütörtökön, amely pénteken kiéleződött a Liszkayval meg a Csermellyel. De én megmondtam, hogy a torkukra tették a kést és én egy fordulatot várok.”

Simicska a másik részletben elismétli: Orbán Viktor egy geci.

A telefonbeszélgetésre azért került sor, mert Kisberk közölte: nem kíván a továbbiakban a Hír TV-nél dolgozni. Simicska telefonon kereste meg, Kisberk korábbi elmondása szerint előbb győzködte, majd veréssel fenyegette meg a távozni kívánó riportert. Döntéséhez csatlakozott a Célpont szerkesztőgárdája is, közös videójukban kijelentették: „Szerintünk Orbán Viktor nem geci.

A mostani hangfelvétel azért lehet érdekes, mert bár Simicska február elején reklámadó módosításának hírére a Népszavának azt mondta, totális médiaháború jöhet, később tagadta, hogy arra kérte a Magyar Nemzet és Hír TV munkatársait: változtassanak hírszerkesztési gyakorlatukon, tüntessék fel negatív színben a miniszterelnököt.

A beszélgetésrészletben a fordulat szó elhangzik, azonban a kontextusból nem derül ki, mivel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik