Belföld

Jobboldaliak csalódtak Orbánban

Orban-Viktor-evertekeloje(960x640).jpg (orbán viktor,)
Orban-Viktor-evertekeloje(960x640).jpg (orbán viktor,)

Úgy vélik, hogy a miniszterelnök nem tudta feldolgozni a veszprémi vereséget, és attól is tartanak, hogy a Jobbik győz a következő időközi választáson.

A Népszabadságnak nyilatkozó konzervatív személyiségek, jobboldali holdudvarhoz tartozók és fideszes politikusok csalódtak Orbán Viktor pénteki évértékelőjét hallgatva. Szerintük ugyanis nem beszélt az olyan valódi problémákról, mint a belharcok vagy éppen a korrupciógyanús ügyek, és arról sem, hogy a veszprémi választás elvesztése „valaminek” a következménye volt.

Kiemelték, hogy ellentmondásos volt, hogy Orbán azt mondta, hogy „simán vesztettek”, közben pedig hosszasan beszélt  a kormányzás sikerességéről. Ennek kapcsán fogalmazták meg többen a kérdést, hogy akkor hogy veszthettek Veszprémben.

A cikk szerint többen tartanak attól, hogy a tapolcai időközi választáson a Jobbik fog nyerni, és azzal sem tudtak mit kezdeni, hogy megint a „múlt” és a „szocik” lettek az ellenség, miközben a Jobbik a második legnépszerűbb párt a közvélemény-kutatások szerint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik