Belföld

Trollok lepték el a köztévé eseményét

MTVA székház (MTVA)
MTVA székház (MTVA)

Akkor. Amikor. Új M1 – Hírek 24 órában – így hirdeti a március 15-én induló hírcsatornáját a közmédia. Az induláshoz Facebook-eseményt is indítottak, amire rögtön lecsaptak a „rajongók”.

Remek csapat, nyelvcsapásokból nem lesz hiány, megnyugodtam – summázta véleményét az egyik első hozzászóló. És nem sok ennél kedvesebb reagálást látunk az esemény falán.

Obersovszky Pétert többen is hiányolják az oldalon, látszik, hogy Németh Balázsnak is komoly rajongói klubja van kialakulóban. Más szerint azért hasznos a csatorna megújulása, mert „végre igazi konkurenciája lesz a Maksa híradónak!”

Van, aki továbbgondolta a szlogent: “Akkor. Amikor. Csontig. Benyalok.” Valaki pedig új felől kérdezett: „Nem az lesz a szlogen, hogy Orbán Viktor nem geci?” Más pedig számonkérte az ígéretet egy aktuális hír kapcsán: “Bocs, nem találom a Híradó Facebook oldalán, mi lett a veszprémi választás eredménye. Kisegítenétek, mikor posztoltátok? Néztem Akkor. Amikor. történt, de nem láttam:-(“

Vita is kialakult, mivel volt, aki védeni próbálta a köztévét, ebbe egy hozzászóló úgy szállt be, hogy „nem szeretném félrevinni a beszélgetést, de Vida lemondott már?”

Nem bízik mindenki az átpozícionált csatorna sikerében, jött többek közt ilyen komment is: „lassan többen lesznek, akik csinálják, mint akik nézik. És egy új beszólást is tanulhattunk: „buta vagy, mint egy köztévés hírolvasó”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik