Belföld

Oscar: ki volt a legszexisebb 2015-ben?

oscar ruha megmondo (oscar,)
oscar ruha megmondo (oscar,)

Az Oscar-gála másnapján a díjazottak személyén túl minden évben ugyanazon a témán pörög a világ: ki mit viselt, és az hogy állt rajta, ki nyúlt nagyon mellé és ki nézett ki szívdöglesztően, azaz hogy ki volt a legszexisebb a vörös szőnyegen? Nem bírjuk nézni ezt a bizonytalanságot. A Megmondó rovat enyhíti a kínzó kíváncsiságot.

Ma is ahány filmes oldal, női magazin, divatblog és pletykalap, annyi „Ki mit viselt az Oscaron?” lista kering a weben, és mindannyian mást neveznek ki győztesnek a véresen komoly divatversenyben.

Egyesek szerint A mindenség elméletéért Oscarra jelölt Felicity Jones ezüstös szettje volt a legdögösebb.

Mások Jennifer Lopez bevállalós dekoltázsát választanák a legszexisebbnek.

Vagy A galaxis őrzői kőkemény Zoe Saldanája lenne a leginkább ellenállhatatlan?

De az is lehet, hogy a Holtodiglanért Oscarra-jelölt Rosamund Pike tüzes-rózsás ruhája volt a legszexibb.

Esetleg Marion Cotillard visszafogott eleganciájában rejlene az igazi tűz?

A film rajongói szerint A szürke ötven árnyalata Dakota Johnsonjánál úgysem lehet senki dögösebb.

Más vélemények meg úgy tartják, a tavalyi Oscar-díjas Lupita Nyong’o-val és 6000 gyöngyével nem lehet versenyre kelni.

A Megmondó rovat utána járt, alapos vizsgálatnak vetve alá a kérdést, számba véve minden lehetséges választ. Sajnálatos következtetésre jutottunk: mindannyian tévednek. A legszexisebb Oscar-szett képletét ugyanis úgy írhatjuk fel, hogy abban a viselt darabok mennyiségének négyzetgyökével súlyozzuk a szabásvonal újszerűségét, ezzel megszorozzuk az elegancia és a praktikum metszetében található legfelső értéket, a kapott számhoz hozzászámítjuk az outfit előnyösségi arányszámát és testreszabottságát, mindezt korrigáljuk a szabadon hagyott bőrfelülettel – hisz a szép bőr a legszebb ékszer –, és mindezt szorozzuk az összeállítás egyediségével, akkor a számítások alapján arra jutunk, hogy aki a 87. Oscar-gála legszexisebb résztvevője nem más, mint Neil Patrick Harris alsónadrágban. Ez tudomány!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik