Belföld

Veszprémi választás: Bokrosék szerint egy demokrata győzött

bokros (bokros)
bokros (bokros)

Kész Zoltán győzelme kapcsán közleményt küldöt a Modern Magyarország Mozgalom.

Bokros Lajos pártja ezt írja:

“A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) gratulál Kész Zoltán független jelöltnek a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választáson elért győzelméhez. A MoMa szeretné felhívni figyelmet arra, hogy itt nem valamilyen „oldal” embere győzött, hanem egy demokrata. Ez az eredmény is azt bizonyítja, hogy tisztességes demokraták összefogásával legyőzhető Orbán hazug és haszonleső rendszere.

Kész Zoltán értékrendje a MoMa-éval nagymértékben azonos, éppen ezért nem volt kérdés, hogy az időközi országgyűlési választáson támogatjuk őt. Az ő bemutatkozása egyúttal a mi világnézetünket, programunkat is érvényre juttatja. Kész Zoltán személyével, politikájával, elképzelésével, kultúrájával bizonyítani tudja, hogy a Fidesz rendszer ellenfele.

A demokratikus ellenzék számára szimbolikus győzelem született. Kész Zoltánnak nehéz körülmények között kellett elnyernie a választók bizalmát. Nemcsak a kormánypártok, hanem az LMP is támadta őt, mert híve a szabad piacgazdaságnak.

Kész Zoltán győzelme azt bizonyítja, hogy van remény. Minden ármánykodás és manipuláció ellenére a Fidesz legyőzhető. Reméljük, ez a valódi vég kezdete!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik