Belföld

Teletömik pénzzel Seszták Miklós harmadosztályú focicsapatát

A korábbi évekhez képest négyszer több pénzből gazdálkodhatott tavaly a Várda SE fociszakosztálya. Az önkormányzat és a látványsportok támogatói is többet adtak a csapatnak.

2014-ben 238 milliós bevételt realizálhatott a kisvárdai focicsapat az előző évi 54 millió után. A növekedés 380 százalékos – írja az mfor.hu

“A bevételek megugrása mellett az egyesület nagyot is “mert álmodni”, pontosabban tervezni a 2014/15-ös szezonra, hiszen beindultak a nagyértékű beruházások is. Így egyebek mellett a stadion kiviteli terveinek költsége 40 millió forintra rúg a dokumentum szerint, a Magyar Labdarúgó Szövetség előírásainak való megfelelés miatt 50 millióért mobil lelátó is készül” – olvasható a cikkben, ami a város honlapjára feltöltött anyagra hivatkozik. 

A klub a mostani szezonban 40 millió forintot költ utánpótlás-nevelésre, a szakemberek személyi költségei pedig 15,8 millió forintot tesznek ki. Kisvárda közel egymilliárdért kap stadiont (a városban 16 ezren laknak), és a klub a Szerencsejáték Zrt.-től is kap 15 milliót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik