Belföld

Megvan, kinek a lakásában él Habony Árpád

Habony Árpád a világűrben (habony árpád)
Habony Árpád a világűrben (habony árpád)

Kaminski Fanny édesanyja bérli a Szerb utcai lakást, ahol a miniszterelnök tanácsadója lakik. Szerződés szerint nem lehetett volna másnak átadni az ingatlant.

Csonka Krisztián belvárosi LMP-s önkormányzati képviselő kiderítette, ki bérli azt a Szerb utcai lakást, ahol állítólag Habony Árpád lakik – számolt be az RTL Klub híradója. A Szerb utca 9. szám alatt van lakása Halkó Gabriellának, Habony barátjának és üzlettársának, aki a Marslakók című, milliárdos költségvetése ellenére megbukott MTVA-s sorozat producere volt és itt vehetett nyomott áron lakást Szentgyörgyvölgyi Péter is, aki jelenleg a V. kerület polgármestere.

Mint kiderült: az I. emelet 1. számú lakást Kaminski Fanny édesanyja bérli egyedi polgármesteri méltányosság alapján. Kaminski Fanny mellesleg Habony Árpád gyermekének anyja, a miniszterelnök Facebook-oldaláért is felelt.

Az RTL Klub információi szerint Kaminski édesanyja nem lakik a lakásban, ami azért problémás, mert a szerződés szerint az ingatlanban a bérlőnek kötelező laknia, ezt az önkormányzatnak ellenőriznie kell. Az önkormányzat annyit közölt, hogy 2008 óta ugyanaz a bérlő a lakásban, nem tudnak arról, hogy más élne ott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik