Belföld

Vetkőzés és kötözés: így vadították vetítés előtt Mr. Grey rajongóit

A szürke ötven árnyalata (A szürke ötven árnyalata)
A szürke ötven árnyalata (A szürke ötven árnyalata)

Egyedi termékkapcsolások, chippanddale-show, bondage-bemutató és elméleti bevezető, majd egy film arról, milyen romantikus és izgató is tud lenni egy elnyomó, bántalmazó viszony. Így vadítottak meg egy moziteremnyi nőt A szürke ötven árnyalata előtt. Képek.

Többször elkezdtem megírni a szöveget vasárnap este az óburai Eurocenter mozijában készített képeimhez, de egyszer sem lett olyan jó, mint az esemény hivatalos meghívója, így inkább ideteszem azt és a fotókat. Íme:

Ilyet még nem láttál! EZ lesz életed egyik legnagyobb élménye! Törj ki a szürke hétköznapokból, és éld át az extrém mozizás élményét. Mi megmutatjuk a többi árnyalatot is!


Olyan élményben és showban lehet részed, amilyen még nem volt Magyarországon! Összeállítottunk neked egy kihagyhatatlan programot.Sötétített moziterem, kényelmes székek, különleges hangulat.


Megtanulhatod a fétis művészetét Pirner Almától, majd egy chippendale show keretében ellátogat hozzánk személyesen Mr. Grey is!


Részt vehetsz egy tombola sorsoláson is, ahol szuper ajándékokhoz juthatsz. (Többek között eredeti Szürke 50 árnyalata kiegészítőkhöz) Majd megnézzük közösen a Szürke ötven árnyalata című filmet.


A helyszínen a regisztrációt szexi, félmeztelen hostjaink segítik majd. Akik mind a Mr Fit döntősei közül kerülnek ki és akik mindenkit egy igazán elegáns welcome drink-kel, gyönygyöző borral várnak!


A műsor mellé ajándékba kapsz egy popcornt, kólát és ezek mellé egy különleges ajándékcsomagot is összeállítottunk minden résztvevőnek, amit garantáltan imádni fogtok! ;)


Ár: 7900 Ft / fő. Névre szóló ajándékjegyek is vásárolhatóak!


A teltházas (több száz nő, pár férfi) buli után megtekintettük A szürke ötven árnyalata című filmet, amely azzal szemben, ahogy a fentiek sugallják (fülledt erotika, romantika és a BDSM-kultúra hiteles taglalása), valójában arról szól, hogy egy gazdag szociopata behálóz és tankönyvi bántalmazóként érzelmileg megkínoz egy feltűnően buta bölcsészlányt, aki szegény csak az után képes összeszedni magát és lelépni, miután elszeparálta családjától és barátaitól, eladta az autóját, szerződést írat alá vele, meggyőzi, hogy “az enyém vagy” és úgy általában megtiltsa neki, hogy önállóan döntsön bármiben. Mindez romantikus történetként tálalva. Tanulság nincs, helyette inkább itt van még egy kép a magyar Mr. Greyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik