Belföld

Mintha nem is február lenne

napsütés (napsütés)
napsütés (napsütés)

Kora tavaszias idő lesz egész hétvégén, sőt, a következő hét is a napsütésről és a pluszokról fog szólni.

Szombaton túlnyomóan derült lesz az ég. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint napos, száraz idő várható, az éjszakai párásság, itt-ott előforduló ködfoltok gyorsan feloszlanak. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak északnyugaton élénkül meg néha a déli, délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 9 fok között alakul, késő estére 3 és -4 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap nagyrészt derült, napos, csapadékmentes idő várható. A déli, délkeleti szél északnyugaton megélénkül. Hajnalban foltokban köd képződhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között valószínű.

Hétfőn többnyire derült, napos, száraz idő valószínű. A délkeleti szél helyenként megélénkül. Hajnalban foltokban köd képződhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között valószínű.

Kedden általában derült, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. A délkeleti szél megélénkül, északnyugaton és délkeleten helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 6 fok között valószínű.

Összességében péntekig derült, napos, kora tavaszia időt jósol a meteorológia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik