Belföld

Harmadszor vált el az államtitkár

mikola-istvan(210x140).jpg (mikola istván)
mikola-istvan(210x140).jpg (mikola istván)

Mikola István és volt felesége a hűvös üdvözlésen kívül nem szóltak egymáshoz a bíróságon.

Harmadszor is elvált Mikola István államtitkár – írja a Blikk. A politikus tizenegy évi házasság után vált külön feleségétől, aki 2011-ben még kiköltözött vele Párizsba, amikor Mikolát a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet ottani magyar nagykövetének nevezték ki.

A lap azt írja, hogy Mikola és volt felesége külön, ügyvédeik társaságában érkeztek a bíróságra, a hűvös üdvözlésen kívül nem beszéltek egymással. Az asszony elmondta: „az igazi meccs csak most következik”, utalva a vagyonmegosztásra.

Mikola István nemrég azzal került a hírekbe, hogy zárolták vagyonát, miután kezességet vállalt nevelt lánya hiteléért, de az nem fizette a részleteket.

A politikus egyébként akkor vált igazán ismertté, amikor arról beszélt, hogy „a hatalomnak korlátoznia kell az egyén parttalan szabadságvágyát” és arról beszélt, hogy „szinglikből összeálló hordák kellenek, és akkor már indul is az Andrássy úton a menet a fiúk, a lányok nyakába fülbevalók, lufik, és szól a recsegő rádióban a zene, amit úgy hívnak, hogy techno”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik