Belföld

Volt RTL-híradós a Hír Tv élén

Tarr Pétert nevezték ki a Hír Tv szakmai vezetőjének. Vezetésével a tévénél azzal számolnak, hogy a kormánnyal szemben kritikusabb anyagok készülnek majd.

A Magyar Nemzet egykori főszerkesztő-helyettese lett a Hír Tv új szakmai vezetője azután, hogy a tévénél múlt pénteken felmondott a vezetőség és tévé tulajdonosa, Simicska Lajos lett a televízió elnöke, saját döntése nyomán – számolt be a Népszava szerdán.

Tarr nem számít kezdőnek a Fidesz-közeli és jobboldali médiában, a ’90-es években több helyen is megfordult. Pályája elején először a Szabad Európa Rádió magyar nyelvű adásának szerkesztő-műsorvezetője volt, majd 1994-től a Magyar Televízió szerkesztő-riporter lett, 1997-től pedig az RTL Klub Híradójának felelős szerkesztője.

Dolgozott a Napi Magyarország, és a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyetteseként. Ott két évet sem töltött el, 2001 végén távozott, majd 2002 szeptemberében a frissen indult InfoRádiónál folytatta főszerkesztőként – írja Tarr pályafutásáról a lap.

Hozzáteszik, hogy a szakember érkezésével a Hír Tv-nél arra számítanak, hogy a kormánnyal szemben kritikusabb riportok kerülnek majd a műsorba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik