Belföld

Kevés volt a Fidesz áldása a hajléktalannak

hajlektalan(210x140).jpg (hajléktalan)
hajlektalan(210x140).jpg (hajléktalan)

Vésztartalék szeretett volna lenni a veszprémi választáson az a hajléktalan, aki fideszes támogatás ellenére sem indulhat a februári voksoláson. Az okokról a Hír24-nek beszélt.

Hétfő délután 4 órakor járt le a jelöltbejelentési határidő a Veszprém megyei 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületben. Mint kiderült, a február 22-i, a kétharmad sorsát eldöntő szavazáson egy hajléktalan is indult volna.
Sütő Kálmán a Képviselői Irodaháznál bukkan fel rendszeresen. A Fedél Nélkült áruló, a politikusok és újságírók közt közismert budapesti férfi független jelöltként kérte nyilvántartásba vételét.

Ahogy azt korábban megírtuk, Sütő első támogatója az aláírásgyűjtő íveken nem más volt, mint Némedi Lajos, aki a Fidesz színeiben akarja megnyerni az időközi választást. Utána közvetlenül Halmay Gábor aláírása látható, aki Veszprémben fideszes önkormányzati képviselő. Kiderült azonban, hogy Sütő Kálmánnak a fideszes támogatás ellenére sem sikerült összegyűjtenie a szükséges aláírásokat, ezért nem indul Veszprémben.

A Hír24 elérte a hajléktalan férfit, aki azt mondta: szerette volna, ha az ellenzék komolyabban veszi az indulását, és bízott benne, hogy legalább meghallgatják. Nem akart mást, csak egy kis figyelmet és azt, hogy ő lehessen a „vésztartalék”. Ehelyett – véleménye szerint – öngólt rúgtak a róla megjelenő cikkel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik