Belföld

Nincs min gondolkodnia Fodor Ibolyának

Fodor-Ibolya(210x140).jpg (Fodor Ibolya)
Fodor-Ibolya(210x140).jpg (Fodor Ibolya)

A polgármester arra kérte, gondolja át tetteit és vonja le a következtetést. A pécsi képviselő azt válaszolta: néhány nap múlva reagál.

Kérdés nélkül az RTL stábjára csapta az ajtót Fodor Ibolya még múlt szerdán – idézte fel a csatorna ma esti híradója. A pécsi önkormányzati képviselőt arról akarták megkérdezni, miért fenyegetett meg egy kommentelőt azzal, hogy szól a főnökének. Válaszok helyett „tehetségtelen kis majomnak” nevezte a riportert, majd rendőröket is hívott, akik közölték, hogy a stáb semmilyen jogsértést nem követett el.

A politikus azzal került először a köztudatba, hogy lehazaárulózta a kormányellenes tüntetőket, majd azzal, hogy kiderült, másfél év felfüggesztett börtönt kapott sikkasztásért. Ekkor már a Fidesz is kérte, hogy adja vissza mandátumát, de csak a párt frakciójából lépett ki. Viselkedését Páva Zsolt pécsi polgármester is méltatlannak nevezte és arra kérte, gondolja át tetteit és vonja le a következtetést.

Az RTL Klub kedden telefonon kereste Fodor Ibolyát, aki megköszönte az érdeklődést és azt mondta: átgondolja a városvezető kérését, arra néhány nap múlva reagál.

A csatorna Horváth Csaba politológust is megkérdezte, aki szerint Fodor Ibolyának nincs min gondolkodnia: a magatartása nonszensz, az utóbbi huszonöt évben ilyen nem fordult elő. Ez Pécsnek és a politikának is rossz, Fodor Ibolya száz százalékos ellenszenvet vívott ki magával szemben – összegezte a szakértő.

A nő egyébként először került be a pécsi képviselőtestületbe az őszi önkormányzati választáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik