Belföld

Harrach még Orbánnál is durvábbat mondott

harrach-peter(430x286).jpg (harrach péter)
harrach-peter(430x286).jpg (harrach péter)

Vagy kiegyezhetünk egy döntetlenben. Természetesen továbbra is a bevándorlás témakörben.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a legális bevándorlást úgy kell korlátozni, hogy az az európai identitást ne veszélyeztesse tovább. Harrach Péter erről kedd este a HírTV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

A kereszténydemokrata politikus azt mondta, hogy másként kell kezelni a menekültügyet, a legális és az illegális bevándorlást. A menekülteknél egyértelmű a helyzet: védelmet, menekültstátuszt kell kapniuk – szögezte le.

Elvágott gyökerek, és a bevándorló többség

A frakcióvezető kiemelte: az illegális bevándorlást meg kell szüntetni, a legális bevándorlást úgy kell korlátozni, hogy az az európai identitást ne veszélyeztesse tovább.

Megjegyezte: az európai identitás sérelme ott kezdődött, amikor az európai keresztény gyökereket elvágták, és azzal fog beteljesedni, hogy néhány évtized múlva a bevándorlók lesznek többségben néhány országban.

A KDNP-s frakcióvezető kitért arra is, hogy a parlamenti frakcióvezetők szerdai egyeztetése a terrorizmusról és annak következményeiről szól.

Orbán Viktor vasárnap arról beszélt, hogy rossz a gazdasági bevándorlás, és olyat is mondott, hogy “nem akarunk tőlünk különböző, kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik