Belföld

Megtalálták Orbán Viktort

orbán viktor karácsony (orbán viktor, karácsony)
orbán viktor karácsony (orbán viktor, karácsony)

A kormányfő a Művészetek Palotájában bukkant fel.

Orbán Viktor napokig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, de kedden este az Újév-köszöntő című rendezvényre a Művészetek Palotájába elment. A Magyar Narancs fotót is közölt a miniszterelnökről műélvezet közben. Orbán Viktorral volt a felesége, továbbá Balog Zoltán miniszter és Áder János köztársasági elnök is.

“Adjon Isten minden jót!”

A politikusok egy kétfelvonásos előadást néztek meg, amellyel az MTVA és a Hagyományok Háza felelevenítette a magyarság évet fordító hagyományait. “A múltból a jövőbe, az óévből az újévbe átvezető ősi táncok és zenék, azaz a merítés alapjául szolgáló szokásanyag rendkívül gazdag, a moldvai “urálástól” a dunántúli regölésig” – írták.

Mint korábban megírtuk, a kormányfő karácsony (pontosan 2014. 12. 24. 21:23) óta  gyakorlatilag a virtuális térből is eltűnt, boldog új évet sem kívánt, szokásos rádióinterjúját is csak most pénteken pótolja. Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője csak annyit mondott, hogy Orbán Viktor családja körében töltötte a karácsonyt, dolgozik, nem vett ki szabadságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik