Belföld

Belső vitáiról is tárgyal a Fidesz Orbán vezetésével

Február 11-e és 13-a között Mezőkövesden tartja a Fidesz és a KDNP frakciója azt az évadnyitó ülést, ahol az országvédelmi akciótervről is döntenek. A fideszes politikusok közötti konfliktusok is szóba kerülnek.

Az mno.hu információi szerint a devizahitelek végleges elszámolását érintő és a forintosítással kapcsolatos kérdéseket is áttekintik. Az ülés egyik legfontosabb témájaként az úgynevezett országvédelmi akciótervet, az országfejlesztési koncepciót és az egységes családtámogatási tervet vitatják meg.

“A várhatóan háromnapos tanácskozáson – akár a nem hivatalos program részeként – szóba kerülhetnek a Fidesz vezető politikusai közötti viták és azok kezelése. A korábbi tanácskozások menetrendje alapján arra lehet számítani, hogy az első este várhatóan Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök tájékoztatja a kormánypártok országgyűlési képviselőit az elmúlt időszak kormányzati döntéseiről, illetve a tavaszi parlamenti ülésszak várható feladatairól. A második napon folytatódhatnak az előző éjjel megkezdett viták, míg a zárónap délelőttjén szakpolitikai egyeztetéseket tartanak” – írja a kormányközeli hírportál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik