Belföld

Zaklatta dolgozóját a hazaárulózó exfideszes

Fodor Ibolya nem válaszolt a zűrös cégügyeire vonatkozó kérdésekre, inkább szidalmazta a riportereket és mutogatott nekik.

A pécsi önkormányzati képviselőt, a korábban fideszes Fodor Ibolyát egy volt dolgozója beperelte – tudósít az RTL Klub. A nőt azért rúgták ki, mert alá kellett volna írnia egy olyan papírt, ami azt igazolta volna, hogy megkapta a bért, amit valójában el sem utaltak neki. A gyermekét egyedül nevelő nő azt mondta, még éjjel is zaklatták azután, hogy feljelentést tett. A pert megnyerte, 540 ezer forint kártérítést ítéltek meg neki, amit Fodor Ibolya azóta sem fizetett ki.

A képviselő volt és jelenlegi cégei ellen adóvégrehajtásokat, munkaügyi bírságokat, felszámolási eljárásokat szabtak ki. Mivel telefonhívásokra nem válaszol, így az RTL Klub személyesen próbálta feltenni kérdéseit Fodor Ibolyának, aki válasz helyett csak nevetett, szidalmazta a stábot és mutogatott nekik, miközben elhajtott autójával.

A nő azzal vált ismertté, hogy lehazaárulózta a kormány ellen tüntetőket, majd kiderült róla, hogy korábban sikkasztásért másfél év börtönre ítélték. Ez a botrány már a Fidesznek is sok volt, arra kérték Fodor Ibolyát, hogy adja vissza önkormányzati mandátumát, ő azonban erre nem volt hajlandó, csak a Fidesz-frakcióból lépett ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik