Belföld

Nyerges Zsolt cáfolta a 15 millió dolláros pletykát

Nincsenek amerikai befektetései és a kitiltási ügyben való érintettségét is tagadja a Közgép második embere. Nem volt táska 15 millió dollárral.

Nem igazak a 15 millió dolláros táskáról szóló pletykák – írja a 444.hu a Közgép által kiadott közlemény alapján. A pletyka, amely a portál szerint „megjárta már az összes politikai lap szerkesztőségét” arra épül, hogy Nyergest Amerikában elkapták egy táskával, amiben 15 millió dollár volt. A Közgép feje szorult helyzetében Vida Ildikót hívta fel, aki kimosta őt, így az amerikai hatóságok elengedték az üzletembert. A pletyka szerint megbánták az engedékenységet, ezért tiltották ki Vida Ildikót.

Korábban arról is szó volt, hogy maga Nyerges is ott lehet a kitiltottak listáján, ezt azonban novemberben közleményben cáfolta és egy amerikai úttal nyomatékosította.

A Közgép közleménye szerint „ez egy hamis, minden alapot nélkülöző pletyka, hülyeség. Nyerges Zsoltnak sem amerikai bankszámlája, sem amerikai befektetése, sem amerikai üzleti érdekeltsége nincsen és nem is volt. Aki a mai pénzügyi világ és a bankrendszerek működését ismerve ilyen pletykákat terjeszt, az teljesen elvesztette a valóságérzékét”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik