Belföld

No more tears: Orbán Ráhel újra a Facebookon!!!!

Nem sokáig kellett nélkülöznie a Facebook közönségének Orbán Ráhelt. Amilyen gyorsan eltűnt, olyan gyorsan tért vissza a közösségi oldalra.

Ahogyan korábban megírtuk, a miniszterelnök saját lábán álló lánya egy időre otthagyta a legnagyobb közösségi oldalt. A távozás oka valószínűleg az lehetett, hogy miután Tiborcz István felesége védelmébe vette édesapját, a közvélemény egy része éles kritikát fogalmazott meg a felhozott érvekkel szemben. Orbán Viktort lánya évi 15 millió forintos tandíja miatt vették össztűz alá.

Orbán Ráhel azonban visszatért: Facebook-oldalán utolsó bejegyzése még mindig az, amiben a közvéleményt saját önállóságáról győzködi. Mint írja: “Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük. Közgazdász diplomám van, több mint 3 évet dolgoztam a szálloda iparban és az idegenforglom egyéb területein, 4 idegen nyelvet beszélek. Jelenleg tanulok, a jövőben a munkám és a családom mellett is tanulni fogok.
Hiszek abban, hogy egy családcentrikus nő is lehet sikeres a szakmájában, és abban is, hogy van értelme az élethosszig tartó tanulásnak. Nem foglalkozom pártpolitikával, de hiszek Édesapám munkájában és hiszek abban, hogy Magyarország nagy lehetőségek kapujában áll. Édesapám azt tanította nekünk otthon, hogy sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért. Ebből a meggyőződésemből a nemtelen támadások sem billentenek ki.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik