Belföld

Feltörték a lakást és nem hittek a szemüknek

Szabadon repkedhettek be a galambok egy komlói társasházi lakásba – egy centi vastag madárürülék, tojások, madártetemek leptek be mindent. A többi lakó nem tud mit kezdeni a helyzettel.

Förtelmes bűz és bokáig érő madárürülék borított el egy komlói lakást, amit három éve madarak laknak – tudósított az RTL Klub. A tulajdonost azóta nem látta senki, viszont amikor távozott, az erkélyajtót nyitva hagyta. Az alsó szomszéd vette észre, milyen állapotok uralkodnak a lakásban, miután beázott a saját otthona.

Az elmúlt három év alatt centi vastagon rászáradt a madárürülék a lakás berendezésére. A rendőrségen és a tűzoltóságon kellett engedélyt kérni, hogy a beázások miatt feltörhessék a lakatlanul álló lakást. A ház többi lakója nem tud semmit tenni a borzasztó állapotok ellen.

A közös képviselő azt mondta, a közös költségből nem tudnak erre a célra fordítani, valakiknek vállalniuk kell a kitakaríttatást. A tisztiorvosi szolgálat sem foglalkozik az üggyel, mert a lakás magántulajdon. Ha a tulajdonos nem kerül elő, a fertőző ürülék még sokáig megmaradhat a második emeleti lakásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik