Belföld

Bojár nem abuzált

Itt a dokumentum.

Szeptemberben interjút közöltünk a gyermeke szexuális zaklatásával vádolt városépítésszel, Bojár Iván Andrással. Cikkünk leadjében egyebek mellett azt írtuk: „Bojárt négy különböző fórumán, büntetőügyben és magánvádas úton is felmentette a magyar igazságszolgáltatás, mindannyiszor kimondva, hogy nem történt bűncselekmény.”

Utóbb e bekezdésünket (is) kifogásolta Bojár volt élettársa, közös gyermekük édesanyja, mondván nincs jogerős végzés, mely igazolná a férfi ártatlanságát.

A minap Bojár ügyvédje elküldte nekünk a Fővárosi Törvényszéknek az ügyben október 14-én kelt határozatát.

Ebből idézünk:

„A Fővárosi Törvényszék mint másodfokú bíróság a Budapesten 2014. október 14. napján megtartott tanácsülésén meghozta a következő végzést.

A szemérem elleni erőszak bűntette miatt Bojár Iván András ellen indult büntetőügyben a Budai Központi Kerületi Bíróság 26.B.354/2014/2. számú, 2014. április 30. napján kelt végzését helyben hagyja.

A Budai Központi Kerületi Bíróság a rendelkező részben feltüntetett végzésével a szemérem elleni bűntette miatt Bojár Iván András ellen indult büntetőügyben (…) benyújtott vádindítványt (…) elutasítja.”

Aki nem hiszi, íme a dokumentum.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik