Belföld

Vizeleteredményükkel büszkélkednek a Hír TV-sek

A Hír Tv Célpont című műsorának stábja megmutatta az örökkévalóságnak, mire mentek a reflektorfénybe került pisiléssel. Méltán büszkék lehetnek a vizeletükre.

Szép-szép, de

Több hírportál szerkesztőségéhez is levélben fordult Losonczi Kata, a Hír TV Célpont című oknyomozó műsorának riportere nemrégiben. A tényfeltáró arra volt kíváncsi, vállalnák-e más szerkesztőségekben dolgozó kollégái a drogtesztet, munkáltatójuk megköveteli-e a viszgálatot, illetve van-e ilyen szándéka. Esti oknyomozó műsorukat – a választ meg sem várva – mindenesetre a “berezeltek a vizeléstől a ballib újságírók” kijelentéssel vezették fel.

Losonczi Kata azonban nem rezelt be, saját vizeletével illusztrálta, nem nagy ügy a pohárba pisilés. A mai napig kellett várnunk a vizsgálat eredményére. A Célpont stábja a műsor Facebook-oldalára töltötte fel a médiatörténet egyik talán legbizarrabb képét (ami sajnos nem az aranyeső, hanem a negatív drogteszt címet kapta), amelyen a műsorkészítők glédába állva mutatják a kamera objektívébe vizeletük drogmentességét igazoló papírjaikat.


Forrás: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik