Belföld

Juhász Péter: Deutsch, tudom, hogy drogoztál

Beleszaladhatott a pofonba a Fidesz EP-képviselője. Juhász a kijelentést bíróság előtt is vállalná, és azt állítja, tanúi vannak.

Az Együtt politikusa szerint Deutsch Tamásnak meglett volna a lehetősége, hogy ne szólaljon meg, mégis kárhoztatta Facebook-oldalán az „online sajtómunkásokat”, „kígyóvállú ultraliberális gyűlölet-kommentelőket” és „Juhászpéter szektatagokat”, amiért megszólaltak a tervezett kötelező drogvizsgálat ellen.

Juhász Péter válaszüzenetében azt írta, hogy sajnálja, ha a fideszes EP-képviselő számára szektának tűnik az, hogy emberek kiállnak az igazukért. Majd rátért a szaftosabb részre: „Tamás, én tudom, hogy te fogyasztottál különböző drogokat. Onnan tudom, hogy sok közös ismerősünk van, akivel ezt közösen tetted” – írta.

„Megvolt az a lehetőséged, hogy ne szólalj meg az ügyben, és én is tiszteletben tartottam volna azt, hogy ez a magánéleted része. Én ma sem azt ítélem el, hogy ilyet tettél, hanem azt, hogy ezt nem vállalod. Hogy a főnököd idézzem: nem vagy férfi, nem állsz bele, hanem hazudsz, mint egy ovis kisgyerek, aki azt hiszi, hogy a füllentése által megváltozik a valóság” – üzente Deutschnak az Együtt képviselője.

Juhász tudja, hogy ez egy kemény kijelentés, amiért Deutsch bíróságon is elégtételt kérhet és ezt is várja, mert akkor bíróságon tudja bizonyítani az igazát. „Sokan jelezték közös ismerőseink közül, hogy egy politikai csetepatéba nem szállnak be, de ha bíróságra kerül az ügy, az igazmondási kötelezettségüknek eleget téve vállalják a tanúskodást” – áll Juhász bejegyzésében.

 

A politikus azt is írta Deutsch egyik emlékezetes fotójáról, hogy pontosan így néznek ki a mértékletességet nem ismerő “ecstasy-fogyasztók”.

Deutsch egy szerdán megjelent interjúban a kötelező drogteszt terve körül kialakult vitát hisztériakeltésnek nevezte, azt állítva, hogy ő soha semmilyen kábítószert nem próbált ki, egy NSZK tévéfilm vette el a kedvét tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik