Belföld

Hátat fordítanak a Hír TV-nek

A tüntetők szerint a csatorna és a Magyar Nemzet a kormány ökleként működik, de nem akarnak felülni a provokációnak.

„Fordíts hátat a Hír TV-nek” – ezzel a névvel alakult egy Facebook-oldal, melynek kezdeményezői a Hír TV és a Magyar Nemzet tudósítóinak bojkottjára szólítanak fel. Mint korábban megírtuk, a csatorna a kormányellenes tüntetések több felszólalójának, szervezőjének is nekiment – a tiltakozók megfogalmazása szerint túlzásokkal és hazugságokkal, lényegi részleteket elhallgatva.

A Facebook-oldal alapítói úgy fogalmaznak, hogy a csatorna riporterei a kormányellenes demonstrációkon igyekeznek a résztvevőket annyira felbosszantani, hogy azután az őket ért fizikai atrocitásról számolhassanak be, megpróbálva ezzel lejáratni az egész tüntetést.

„Legyen egyértelmű, hogy nem vagyunk hajlandóak újra és újra abban segíteni, hogy mondattöredékeket összevágva újabb hazugságokkal álljanak elő” – áll a Facebook-csoport leírásában, melyben arra kérik a tüntetések résztvevőit, hogy ne álljanak szóba a Hír TV és a Magyar Nemzet újságíróival, ne adjanak interjút és ha megjelennek a demonstráción, egyszerűen fordítsanak hátat, ne reagáljanak és kérjék erre tüntetőtársaikat is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik