Belföld

A Fidesz Gyurcsányék fecnigyáráról ír

A Fidesz közleményében igencsak indulatos stílusban hazaárulózta a Demokratikus Koalíciót, amely Szijjártó kiürült tálcájáért sorozta meg a kománypártot.

Az igazán súlyos kárt a hazáját eláruló baloldal jelenti Magyarország számára – reagált a Fidesz Kakuk György DK-s politikus közleményére.

Mint azt a Fidesz írja, „Gyurcsány Ferencék Brüsszelbe és Amerikába rohangálnak hazug jelentéseket tollba mondani és fecniket gyártani, Magyarországot elárulni és a magyar embereknek hátat fordítani. Ma is bármire képesek a hatalom megszerzése érdekében. Magyarország érdekeinek képviseletére egyedül a baloldal képtelen.”

Korábban a Demokratikus Koalíció arról írt, hogy „Szijjártó Péter valós tevékenység nélküli, a kormányzati hintapolitikáért felelős tárcanélküli miniszterré válik, hiszen fontos területeket ad át a Lázár János vezette gigatárcához. Szerintük akár be is zárhatnák a Bem téri nagy múltú épületet.

Közleményük szerint a Demokratikus Koalíció Magyarország számára súlyos károkat okozó tragikomédiának tartja a külügyi kormányzat működését, és mélyen együtt érez azokkal a tisztességes diplomatákkal, akik tehetetlenségükben nyilván megrökönyödve szemlélik a fideszes pusztítást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik