Belföld

Havas hétvégénk lehet

Hóesés Szegeden (hóesés, szeged, )
Hóesés Szegeden (hóesés, szeged, )

Lesz, ahol akár még meg is maradhat a hó, mert napközben sem emelkedik 1 fok fölé a hőmérséklet.

November utolsó hétvégéjén többfelé várható eső, északkeleten akár havazhat is – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. Fagyos hajnalokra kell készülni, de néhol nappal sem lesz 1 foknál melegebb.

Pénteken nagyrészt borult, párás, néhol tartósan ködös lesz az idő. Szórványosan várható eső, északkeleten havas eső, havazás is lehet. Helyenként megélénkül a délkeleti szél. Hajnalban -2 és 2, napközben 1 és 7 fok közt alakul a hőmérséklet.

Szombaton megint párás idő lesz, ködös reggelre ébredhetünk. Napközben többnyire erősen felhős, borult égre számíthatunk, északkeleten és délnyugaton süthet ki rövid időre a nap. Hajnalban -2 és 3, nappal 3 és 8 fok közti hőmérséklet várható.

A változatosság kedvéért a vasárnap is párás, ködös lesz. Napközben is inkább csak az északkeleti határvidéken lehet napsütésre számítani. Délutántól délnyugat felől kiterjedt csapadékzóna éri el az országot. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és 3 fok közt valószínű, nappal 2 és 7 fok közt alakul a hőmérséklet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik